Lawatan ke Program Penyaringan Kesihatan Bersama As-Sunnah Global Venture Sdn. Bhd

23 Ogos 2022 – Timbalan Rektor (Penyelidikan dan Inovasi) UCS telah meluangkan masa berkunjung ke Program Penyaringan kesihatan anjuran bersama Syarikat As-Sunnah Global Venture Sdn. Bhd, Fakulti Sains Kesihatan, Fakulti Perubatan dan Fakulti Sains Kesihatan, UiTM bertempat di Makmal Pemakanan & Dietetik, Fakulti Sains Kesihatan, UiTM Kampus Puncak Alam. Program ini merupakan sebahagian dripada kajian klinikal bertajuk ‘The effects of Habbatus sauda (Nigella sativa) pluse honey supplementation on body composition metabolic parameters and gut microbiome of healty young adults: A double-blind, randomized controlled trail’ di kalangan warga UiTM Cawangan Selangor.