Sesi Taklimat Dan Majlis Penyerahan Surat Tawaran Geran Pembudayaan Penyelidikan Dana UiTM Cawangan Selangor (DUCS-P) Tahun 2022

20 Julai 2022 – Sesi Taklimat dan Majlis Penyerahan Surat Tawaran Geran Pembudayaan Penyelidikan Dana UiTM Cawangan Selangor (DUCS-P) Tahun 2022

telah berlangsung di DK9, FF4 UiTM Cawangan Selangor. Seramai 36 penyelidik telah Berjaya memperolehi geran DUCS-P Tahun 2022. Majlis penyerahan surat tawaran telah disempurnakan oleh YBhg. Ts. Prof. Dr. Asmah Awal, Timbalan Rektor Penyelidikan dan Inovasi, UCS yang mewakili YBhg. Rektor UiTM Cawangan Selangor. Penerima juga telah diberi taklimat berkaitan pengurusan geran, penerbitan, inovasi dan tatacara kewangan penyelidikan oleh kordinator Bahagian Penyelidikan dan Inovasi dan pejabat Bendahari UCS.